Follow:
Beauty, Tip

20% avslag på sminke? JA TAKK!

Hei mine fine norske lesere! Denne posten er faktisk bare for dere 🙂 Håper dere har hatt en fine uke, og er klar til å ta fatt på helgen. Jeg vet jeg er! Planen er litt usikker enda, men jeg håper på sol og grilling!

Husker dere for en liten tid tilbake så postet jeg om den nylig lanserte beauty nett butikken Vakker.no? I samarbeid med lanseringen så var de snille folkene på vakker.no skikkelig keen på å gi dere lesere en ekslusiv rabatt kode. Vel, de snille folkene på vakker.no har gitt meg en ny kode, med enda mer rabatt! Can I get a HELL YEAH? Dette kunne ikke ha kommet på en bedre tidspunkt, for jeg har en ønskeliste en mil lang akkurat nå! Hvem er det jeg prøver å lure? Ønskelisten min er alltid en mil lang! Hos vakker.no tilbyr de gratis frakt og gratis retur med 14 dagers anger rett. Luksus! Bare husk at de leverer kun til Norge! Tusen takk til vakker.no for et supert tilbud 🙂

yasgonzalez-banner-780x408

Disse er noen av tingene jeg skal klikke med meg hjem 🙂

Untitled-1

1.Strikk 2. Øyenskygge 3. Alt i et palette 4. Svamp 5. Concealer 6. Maskara
7. Sminkekost 8. Volumizing gel 9. Toner

Så hva venter du på? Det er sminke som må kjøpes!

 

 

 

 

Share on
Previous Post Next Post

Hey! Check these out!

No Comments

Leave a Reply

Translate »